Enduro

Hei kaikki enduron harrastajat, 

kauden 2022 ajoluvat eri reiteille ovat taas ajankohtaisia.

Riihimäen moottoripyöräkerho Kahvakopla ry:llä on tänä vuonna enemmän ajopaikkoja käytössä ja reiteille mahtuisi vielä kuskeja. 
Kahvakoplalla on kolme enduroajoharjoittelualuetta, joista yksi on käytössä vain pysyvän roudan aikana.

Reitistön lisäksi Kahvakopla järjestää jäsenilleen erilaisia tapahtumia. Esimerkiksi kaudella 2021 järjestettiin syksyllä sänkiajoja, toistakymmentä ajopäivää muilla kuin kerhon vakituisilla reiteillä, Kalpalinnan kilpailun, jonka ohessa talkoisiin osallistujat pääsivät ajamaan hienoa reittiä runsaasti. 

Lisäksi kaudelle 2022 on tulossa sarjaenduroita ja seuran motocross radalla Karhissa on elvytetty sarjacross toiminta, johon myös endurojäsenet ovat hyvin tervetulleita.

Kahvakoplan enduroajolupa kaudelle 2022 maksaa 50 euroa ja vaatii kerhon jäsenyyden, jäsenmaksu on 40 euroa ja se tulee olla maksettu ennen enduroluvan ostamista.

Enduroajolupalaisilla on oma whats-app ryhmä, joka toimii tiedotusvälineenä

Jäsenhakemuksen löydät Kahvakoplan nettisivulta lajit > enduro > endurolupa 

Tervetuloa mukaan toimintaan, toivottaa Kahvakoplan enduroväki!

Enduro on maastossa ajettavaa moottoripyöräurheilua. Motocrossista enduro eroaa siinä, että motocrossia ajetaan radalla ja enduroa maastoon tehdyllä reitillä. Maastossa ja metsässä ajamiseen tarvitaan aina maanomistajan lupa. Lajia harrastetaan myös talvella. Talviendurossa ajettava reittin on useimmiten lumessa oleva ura eli spoori, jolloin ajaminen on erilaista kuin kesällä. Enduroa ajetaan pääsääntöisesti seisaaltaan, mutta talvella taas istualtaan. Enduron harrastajia on Suomessa muutamia tuhansia.