ROAD RACING

 

Reko Racingin minimototoiminta käynnistyi 2.5.19 Hyvinkään kartingradalla.

 

Ajokausi aloitettiin jo 10. maaliskuuta, kun päästiin nelareilla ajattamaan muutamaa junioria
Vantaan sisähallissa, mutta varsinainen harjoituskausi osaltamme käynnistyi toukokuun alussa.

Kahvakoplan ja Reko Racingin viime kesänä aloittama projekti saa jatkoa alkavana kesänä
Hyvinkään mikroautoradalla. Ensimmäinen kokeilu- ja harjoitusmahdollisuus käynnistyi 2.5.19.

Juniorit voivat tulla torstaisin katsomaan toimintaa ja kokeilemaan minimotoja kello17–20. Osa viime vuonna aloittaneista junioreista on hankkinut oman pyörän ja varusteet.
Tälle vuodelle olemme saaneet Minimotojuniorit ry:ltä käyttöömme kolme uutta Fusion-merkkistä nelaria, joilla on hyvä harjoitella asfalttiradalla ajamisen alkutaipaleet. Kalustoon kuuluu siis kaikkiaan neljä Blata minimotoa ja nelja Fusionia. Ajovarusteita on siten, että alkuun pääsee niitä lainaamalla.

Kuten aiemmissa yhteyksissä on todettu, harjoittelussa pyritään oppimaan uusia taitoja pyörän käsittelyssä ja radan kiemuroiden hallitsemisessa. Tarkoitus ei ole pelkästään kiertää rataa, vaan myös oppia ajolinjojen valintaa, jarrutuksen ajoittamista ja kaarteesta kiihdytyksen hallitsemista.

Kaikki asiat pyritään tekemään positiivisella asenteella ja opastuksella. Tavoitteena on perehdyttää juniorit road racingiin ja kannustaa heitä viemään harrastusta eteenpäin ja kartuttamaan taitojaan niin, että he voivat osallistua kilpailutoimintaan.

Hyvinkään UA:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti torstaisin voi radalla ajaa kello 12–20,
opastettua toimintaa on kello 17–20. Jokaisen radan käyttäjän tulee lukea lyhennetty
turvallisuusohje, minkä pääsee lukemaan Kahvakoplan sivuilta https://bit.ly/2UQpwvX .

Sovitut ratapäivät ovat 2.5, 9.5, 16.5, 23.5, 6.6, 13.6, 20.6, 4.7, 18.7, 25.7, 1.8, 8.8, 15.8, 22.8, 29.8, 5.9, 12.9, 19.9, 26.9.2019.

Radan käytöstä ja muusta toiminnasta syntyy kustannuksia. Junioreille tarkoitettu kausikortti
sisältää ratamaksun koko kesälle, kortti maksaa 150 €. Ajamassa voi siis käydä noudattamalla
turvallisuusohjeita.

Kertamaksu radalle on 20 €. Torstait ovat siis varattuna pelkästään moottoripyörille. Ajo-opastuksen ulkopuolella kello 12:sta noin kello 16.30:een voivat aikuisetkin harrastajat käydä ajamassa Hyvinkäällä.

Varsinaisesta koulutuksesta perimme erikseen maksua. Jos tarvitsee Reko Racingin pyöriä ja
varusteita voi niitä käyttää maksamalla vuokraa. Eripituiset lainausjaksot sisältävät ratamaksun ja koulutusta alkeisharjoittelusta lähtien. Avustamme tarvittaessa ajokalusto- ja varustehankinnoissa.

Jos minimototoiminta kiinnostaa ota yhteys!

Yhteystieto: jori.nieminen@gmail.com ja puhelin 050 441 1588

 


 

Kuvia Räyskälästä 11.8.2018

 

 


 


Kuvia Räyskälästä 15.7.2018
 


 


RR-ajokoulu junnuille jatkuu

 

Räyskälässä 15.7.2018 klo 13-17.
Säät suosii, joten kannattaa tulla paikalle.

Lisää kuvia tulossa tälle sivulle...


 

Ajokoulu-uutiset


Kahvakoplan RR-koulu jatkui 2.6. hienossa säässä ja hyvällä fiiliksellä. Reko ja Kim Patova sai pojat ja tytöt kiinnostumaan jo nyt kaarretekniikoista. Hieno homma. 

Tervetuloa jo pyörän ja varusteet omaavat mukaan treenaamaan Jorge Lorenzon ajokoulun oppeja Räyskälään uudelle 1,8 km radalle.

Siis 30.6.2018 klo 13.00-17.00 Räyskälä. Sinne!

Lisätietoja jlarkio<a>gmail.com
 


 

Kuvia junnujen RR-koulusta 2.6.2018

 Junnujen RR-koulutus pärähti käyntiin Räyskälässä

 

Aurinkoisessa säässä lauantaina 19.5. puolen tusinaa innostunutta tulevaa junnukuskia kokoontui Räyskälän uudelle ajoharjoitteluradalle opiskelemaan Road Racing -ajon saloja.

Junnujen ikähaitari oli 5-10 v. Osa ei ollut ajanut aiemmin ollenkaan, mutta olipa mukana myös Valter Piccardi, joka ajaa minimotokilpailuja.

Käytettävissä oli kolme Blataa, yksi Fusion ja yksi PV 50, jotka saimme Minimotojuniorit ry:ltä käyttöömme. Niillä voi kokeilla ja aloitella harrastusta ja jos ajaminen alkaa kiinnostaa, suosittelemme oman pyörän hankkimista. 

Kouluttajana toimi Reko Nieminen ja apuna häärivät mm. Jori, Pode ja Arska.

Mukaan mahtuu vielä ja toivotammekin tervetulleiksi kaikki lajista kiinnostuneet 4-14 vuotiaat tulevat "ratapyöräilijät".

Seuraavan kerran kokoonnutaan samoissa merkeissä Räyskälään lauantaina 2.6. klo 13-17

Tervetuloa!

 

Yhteyshenkilöt: jori.nieminen@gmail.com ja jlarkio@gmail.com

 

 

 


 

 


RR-toimintaa suunnitteilla junnuille kaudella 2018

 

RR-kilvanajoon valmistavaa harjoittelua suunnitellaan järjestettäväksi 4-14 vuotialle junnuille kesäkaudella 2018.

Harjoituspaikkana on 1183 pitkä ja 7 metriä leveä Räyskälän uusi asfalttirata, jota voidaan jakaa osiin. Harjoittelussa pyritään toistojen kautta oppimaan uutta ja kehittämään olemassa olevia taitoja erilaisin toimin.

Luokat, jotka soveltuvat tälle radalle ovat MiniGP, Minisupermotot ja Minimotot. Pääosin harjoitusten vetäjänä toimii Reko Nieminen ja mukaan ovat omien aikataulujensa puitteissa lupautuneet Marko Tarkkala ja Kari Vehniäinen. Muutamia RR-kuljettajia on alustavasti kyselty mukaan vetämään joitakin harjoituksia.

Toteutuakseen ajoharjoitteluun tarvitaan vähintään 10 kuljettajaa kullekin ajopäivälle, mutta useampiakin sopii mukaan, maksimi 20.

Saamme Minimotojuniorit ry:ltä käyttöömme minimotoja, joilla voi kokeilla ja aloitella harrastusta. Jos ajaminen alkaa kiinnostaa, suosittelemme oman pyörän hankkimista. Alustavan aikataulun mukaan harjoituspäivät olisivat neljän tunnin mittaisia ja useimmat päivät olisivat lauantai-iltapäiviä. Viikonloppuleirejäkin on mahdollisuus järjestää (esim. 15.–16.9).

Ajopäivät: la 19.5, la 2.6 (ehkä su 3.6), la 30.6, su 15.7, la 11.8, la 15.9 ja su 16.9, la 22.9, la 29.9. Jos innostusta ja kuljettajia riittää, niin ainakin osa päivistä voidaan muokata jopa 10 tunnin mittaisiksi.

Jos tällainen toiminta kiinnostaa, niin ota yhteys sähköpostitse ja kysy lisää!

Yhteystiedot: jori.nieminen@gmail.com ja jlarkio@gmail.com

                                                                                päivitetty 23.3.2018
 

Vuonna 2018 Kahvakopla ei järjestä Road Racing kilpailuita.

 

Keskitymme tänä vuonna muiden lajien kilpailuiden järjestämiseen, sekä jatkamme aktiivisesti neuvotteluita saadaksemme legendaarisen Räyskälän kotiratamme taas kilpailtavaan kuntoon.

Räyskälä neuvottelut ovat sujuneet kaikkien osapuolien kanssa hyvässä ja rakentavassa hengessä. Mutta radan kuntoon saamiseksi tarvitaan mittavia taloudellisia satsauksia, joihin Kahvakoplalla ei tässä vaiheessa ole mahdollisuuksia. Räyskälän kenttä-alueella on monia eri käyttäjäryhmiä joiden kanssa talousasioita koitetaan saada ratkaistuksi.