Muistutus enduroajoalueiden säännöistä

9.2.2018

Muistutus Kahvakoplan hallinnoimien Agan ja Lasin enduroajoalueiden säännöistä

ENDUROAJOALUEIDEN SÄÄNNÖT
 

 1. Yhdistyksen ajoalueilla saa ajaa vain yhdistyksen jäsenet, jotka ovat tehneet vuosittaisen ajolupahakemuksen sekä ulkopuoliset vierailijat maksettuaan kertaluonteisen ajolupamaksun ja yhdistyksen jäsenen ollessa heille isäntänä.
   
 2. Ajoalueilla saa ajaa vain niiden ollessa avoinna ja aukioloaikojen puitteissa. Olemassa olevat ajoalueet ja niiden tiedot ilmoitetaan yhdistyksen sivuilla ”Enduro”- painikkeen alla.
   
 3. Ajoalueilla saa ajaa vain enduropyörillä, jotka täyttävät SML:n enduromoottoripyörille asetetut vaatimukset, esimerkiksi äänenvaimennuksen suhteen sekä 65/80 cc minicross moottoripyörillä edellyttäen, että äänenvaimennus on SML:n endurosääntöjen mukainen ja kuljettajan ikä on maastoliikennelaki 6 §:n (1710/1995) mukainen. Kaikki moottoripyörät pitää olla myös liikennevakuutettuja. Minicross pyörille saattaa olla ajopaikkakohtaisia erityisehtoja tai sääntöjä, jotka mainitaan yhdistyksen sivuilla ”Enduro”-painikkeen alla.
   
 4. Huoltomattojen käyttö ajopaikoilla on pakollista ja huoltomaton pitää olla FIM hyväksytty. Ajoalueilla saattaa olla aluekohtaisia rajoituksia tankkausten ym. suhteen ja mahdolliset rajoitukset mainitaan yhdistyksen sivuilla ”Enduro”-painikkeen alla.
   
 5. Ajoalueet on pidettävä siistinä ja minkäänlaisia roskia, jätteitä ym. ei saa jättää ajoalueelle. Ajoalueella tulee myös käyttäytyä hyvien tapojen mukaisesti ja ottaa muut ajoalueella liikkuvat ihmiset huomioon.
   
 6. Ajaessa on noudatettava varovaisuutta ja otettava huomioon se mahdollisuus, että reitillä saattaa olla esimerkiksi ulkoilijoita.
   
 7. Ajoalueilla saa ajaa vain merkityllä reitillä ilmoitettuun suuntaan.
  Muualla ajaminen on ehdottomasti kielletty.


  Lisätiedot ajolupien hankinnasta yms. siis sivulta Enduro ajoalueet