YHTEISTYÖKUMPPANEILLE

 

Ilmoitustila 50-vuotis juhlavuoden kisojen käsiohjelmiin nyt myynnissä.

Lataa mediakortti tästä

 

  NYT MYYNNISSÄ PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANEIDEN PAIKAT


Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla ry on perustettu vuonna 1969. Kahvakoplalla on pitkät perinteet moottoripyöräkilpailujen järjestämisessä. Yhteistyökumppaneilla on hyvä tilaisuus olla eri tavoin esillä järjestämissämme kilpailuissa.

Mainospaikkoja ovat mm. kilpailun nimet, erikoiskokeiden nimet, käsiohjelmat, rannekkeet, radanvarsimainonta jne.

Jos yhteistyö  menestyksekkään seuran kanssa kiinnostaa, niin ottakaa meihin yhteyttä, niin teemme teille räätälöidyn tarjouksen mieltymystenne mukaan.

Yhteystiedot- välilehdellä yhteyshenkilöidemme tiedot.

Kahvakopla ry.
 

Riihimäen Moottoripyöräkerho Kahvakopla ry eli RiMPKK ry on perustettu v.1969.

Jo lähes 50-vuotias Kopla on todella arvostettu ja tunnustettu niin liikenneturvallisuuden puolestapuhujana kuin monipuolisena ja luotettavana kilpailujen järjestäjänä. Kahvakoplan lajeina ovat enduro, road racing ja motocross. Kahvakopla on järjestänyt kilpailuja jo 30 vuotta: pienistä kerhokilpailuista road racingin SM- ja PM-tason kilpailuihin. Huipennuksena ovat vuosien 1995, 1997 ja 2009 Enduron MM-osakilpailut.

Kahvakopla on monipuolinen kerho myös matkapyöräilyä harrastavalle: liikennekasvatus, ennakoivan ajon kurssit, naisten ajokurssi, ensiapukoulutus, mp-näyttelyt ja yhteisajelut kuuluvat olennaisena osana kerhotoimintaan kilpailutoiminnan ohessa.